5 Simple Statements About çanakkale prefabrik ev modelleri Explained

Wiki Article

Ayrıca, prefabrik evler enerji verimliliği konusunda da oldukça iyidir. İyi bir yalıtım ile enerji tasarrufu sağlanabilir ve çevre dostu bir yaşam alanı oluşturulabilir.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Edirne’de bulunan prefabrik ev firmaları da yüksek tavanlı modellerde geniş bir seçenek sunmaktadır.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan kırklareli prefabrik ev ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Ayrıca, depreme dayanıklı olmaları da prefabrik evlerin tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Prefabrik ev fiyatı almadan önce kesinlikle arazinizin ev yapmak için müsait olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar teslim prefabrik ev yaptıracağınız firma biz bu işleri yapıyoruz bile dese siz yinede belediye kırklareli prefabrik ve resmi edirne prefabrik ev modelleri kurumlardan bunun onayını almanız gerekiyor.

Elbette ki konut alım satımında sıfileır ev sahibi olmanın ne kadar özel bir duygu olduğu herkesin malumudur. Ancak yine de hem betonarme konutlarda hem de prefabrik ev modelleri

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi prefabrik ev fiyatları ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne edirne prefabrik ev kadardır?

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre bare minimum düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Report this wiki page